Real Turmat Bacalao er en klassisk portugisisk Bacalao fiskerett med klippfisk fra Nord-Norge. Få den ekte smaken av arktisk rå Nord-Norsk natur og villmark med portugisisk varme med deg ut på tur, selv i Sør-Norge fungerer dette som fjell.
Oppskriften er tomatbasert og har et smakfullt hint av chili som gir en god smak. Etter mange kunders ønske om flere fiskeretter har Real Turmat laget en av de mest tradisjonsrike fiskerettene Nord-Norge kan by på, men portugisisk preg. Dette er en folkelig variant som passer de aller fleste ganer.
Ingredienser
Potet (26%), torsk ((klippfisk 50%, torsk 37%) (87%), sitrusfiber, potetmel, salt) (18%), løk (14%), tomat (10%), paprika (10%), olivenolje, tomatpuré, maisstivelse, soyasaus (soya, salt, eddik), hvitløk (1,1%), fiskebuljong (fisk, salt, maltodekstrin, gjærekstrakt, grønnsaker, rapsolje, krydder), krydder, antioksidant (askorbinsyre).
Allergener
Fisk, soya.
Vekt
Netto: 85 g
Brutto: 102 g
Ferdig tilberedt: 440 g
Holdbarhet
Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
Tilberedning
Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,6 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.
Næringsinnhold
|
Per 100g |
Per porsjon |
Per 100g spiseklar |
Energi % |
Energi (kJ) |
1996 |
1697 |
386 |
|
Energi (kcal) |
477 |
405 |
92 |
|
Fett (g) |
27,1 |
23,0 |
5,2 |
53 |
? Hvorav mettede fettsyrer (g) |
3,96 |
3,37 |
0,8 |
|
Karbohydrater (g) |
36,9 |
31,4 |
7,1 |
32 |
? Hvorav sukkerarter (g) |
9,2 |
7,8 |
1,8 |
|
Kostfiber (g) |
7,1 |
6,0 |
1,4 |
|
Protein (g) |
18,2 |
15,5 |
3,5 |
16 |
Salt (g) |
4,0 |
3 |
0,8 |
|
Vann (%) |
Max 5 % |
|
|
|
Tilleggsinformasjon
Energi (kcal): 405
Egenskaper: Glutenfri. Laktosefri, Melkefri
Fakta om REAL Turmat
- Lett og lite plasskrevende
- Enkelt og raskt å tilberede
- Alt du trenger er varmt vann og en skje
- Posen brukes til tilberedning og "tallerken"
- Praktisk pose med poselås som holder godt på varmen
- Alle rettene produseres av friske og hovedsakelig norske råvarer
- Næringsrikt og energi rikt
- Lang holdbarhet (5 år fra produksjonsdato)
- Fullverdig måltid