Kebab på nordnorsk – sterk kylling og mye smak. Heftig smaksopplevelse for alle typer uteliv! En favoritt blant ungdommer, både hjemme og på tur. Glutenfri.
REAL Turmat produseres i Norge av tromsø-bedriften Drytech AS, og er markedets mest solgte turmat.
Ingredienser
Ris (39%), kebabkjøtt (kylling (82%), potetmel, salt, krydder) (13%), løk, paprika, tomatpuré, minimais, rømme (melk), purreløk (4,3%), rapsolje, maisstivelse, kjøttbuljong, sukker, hvitløk (0,3%), krydder, antioksidant (askorbinsyre).
Allergener
Laktose, melk.
Vekt
- Netto: 138 g
- Brutto: 156 g
- Ferdig tilberedt: 500 g
Per 100g / per porsjon:
Energi: 429 kcal / 562 kcal (1800 kJ / 2360 kJ)
Protein: 14g / 18g, Karbo-/kolhydrater: 57g / 75g,
Fett/fedt: 15g / 20g
Fakta om REAL Turmat
- Lett og lite plasskrevende
- Enkelt og raskt å tilberede
- Alt du trenger er varmt vann og en skje
- Posen brukes til tilberedning og "tallerken"
- Praktisk pose med poselås som holder godt på varmen
- Alle rettene produseres av friske og hovedsakelig norske råvarer
- Næringsrikt og energi rikt
- Lang holdbarhet (5 år fra produksjonsdato)
- Fullverdig måltid
Ferdig på fem minutter
Fold ut bunnen og riv av posen ved rivehakket. Tilsett vann til nivåmerket, som anvist på baksiden av posen. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile minimum fem minutter. Fyll på mer vann dersom du ønsker en tynnere konsistens. Maten holder best på varmen hvis du spiser direkte fra posen.
Holdbarhet
Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
Tilberedning
Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,6 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.