Real Turmat Torsk i kremet karrisaus er en arktisk fiskegryte med gulrot og pote i smakfull karrisaust. Godt krydret rett med god smak av fisk. En tradisjonsrik middag for hele familien. Gjør det enkelt å spise mer fisk.
Ingredienser
Potet (33%), torsk (torsk (87%), sitrusfiber, potetmel, salt) (25%), gulrot (13%), løk, fløte (melk) (6,6%), rapsolje, hvetemel, fiskebuljong (fisk, salt, maltodekstrin, gjærekstrakt, grønnsaker, rapsolje, krydder), karri (0,2%), krydder, antioksidant (askorbinsyre).
Allergener
Fisk, Gluten, Melk(laktose), Selleri.
Vekt
- Netto: 96 g
- Brutto: 113 g
- Ferdig tilberedt: 500 g
Holdbarhet
Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
Tilberedning
Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (4 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.
Næringsinnhold
|
Per 100g |
Per porsjon |
Per 100g spiseklar |
Energi % |
Energi (kJ) |
2226 |
2137 |
427 |
|
Energi (kcal) |
532 |
510 |
102 |
|
Fett (g) |
29,52 |
28,34 |
5,7 |
57 |
? Hvorav mettede fettsyrer (g) |
6,3 |
6,0 |
1,2 |
|
Karbohydrater (g) |
26,3 |
25,2 |
5,0 |
23 |
? Hvorav sukkerarter (g) |
5 |
5 |
1,0 |
|
Kostfiber (g) |
7 |
7 |
1,3 |
|
Protein (g) |
23,3 |
22,4 |
4,5 |
20 |
Salt (g) |
4 |
4 |
0,8 |
|
Vann (%) |
Max 5 % |
|
|
|
Testet til "Kokkens favoritt" i Villmarksliv nr 7 2016
Sitat fra testen: "Retten har en fin, og delikat farge. Den er fydlig i munnen og har en god og delikat smak av fisk og karri. Retten inneholder overraskende mye fisk i store biter, og det er jo bare hvis man ikke har fiskelykke selv.
Pakken er vakuumpakket og kan være litt vanskelig å åpne, men den har lynlås og lukkes enkelt. Nivåmerking for vannmengde på utsiden av posene."
Fakta om REAL Turmat
- Lett og lite plasskrevende
- Enkelt og raskt å tilberede
- Alt du trenger er varmt vann og en skje
- Posen brukes til tilberedning og "tallerken"
- Praktisk pose med poselås som holder godt på varmen
- Alle rettene produseres av friske og hovedsakelig norske råvarer
- Næringsrikt og energi rikt
- Lang holdbarhet (5 år fra produksjonsdato)
- Fullverdig måltid