Swarovski BH bino harness Kikkertveske med sele Swarovski BH bino harness Kikkertveske med sele Swarovski BH bino harness Kikkertveske med sele Swarovski BH bino harness Kikkertveske med sele Swarovski BH bino harness Kikkertveske med sele

Swarovski BH bino harness

Kikkertveske med sele

Varenr: 276429
2 290,-
-+
3 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Swarovski BH Bino Harness gir optimal beskyttelse for kikkerten din og er eksepsjonelt komfortabel når du observerer dyreliv eller jakter. Den sørger også for at kikkerten alltid er lett tilgjengelig når du trenger den.

 

  • Kikkertveske med sele for optimal beskyttelse av håndkikkert
  • Perfekt til jakt, tur og observasjon av dyreliv
  • Enkel og behagelig i bruk
  • Materialer av høy kvalitet

 

Den kompakte selen er enkel å ta på takket være praktiske magnetlåser, og kikkerten holder seg alltid nær brystet når du beveger deg. Men den er ikke bare praktisk. Selen imponerer også med sitt SWAROVSKI OPTIK-design og materialer av høyeste kvalitet.

 

Kompakt sele for kikkerten din

Enten du løper, kryper eller huker deg ned, holder selen kikkerten fast på plass. Det er også en ekstra stropp på hver side for å sikre at kikkerten er helt trygg. Mindre gjenstander kan også raskt og sikkert oppbevares i de to sidelommene.

 

Maksimal beskyttelse

Beskytt kikkerten mot fuktighet, plutselige støt og mer. Selv om du kryper eller sitter nær bakken, vil selen beskytte kikkerten mot smuss og steiner. Den sørger også for at kikkerten alltid er lett tilgjengelig når du trenger den.

 

Komfort fra alle vinkler

De ergonomisk formede, robuste stroppene, den strategisk plasserte polstringen, og X-designet på ryggen avlaster nakken din og gjør at du nesten ikke merker at du har på deg selen. Det flate ryggdesignet gjør det også mulig å bruke en ryggsekk samtidig hvis du ønsker det.

 

Tilgjengelighet

For å ta ut kikkerten, åpner du bare frontklaffen ved å bruke magnetlåsen på toppen av selen og bretter den ned. Dette er enkelt å gjøre selv med én hånd. For å sikre at klaffen holder seg på plass, fester du den enkelt til bunnen av selen med en magnetlås.

 

SWAROVSKI OPTIK design og kvalitet

Dra nytte av materialer og låser av topp kvalitet. De er robuste og holdbare, slik at du kan bruke selen så lenge som mulig under alle aktiviteter. Selen er designet for å passe perfekt til SWAROVSKI håndkikkerten din, og det mørkegrønne stoffet er diskret i naturen.

 

Swarovski BH Bino Harness passer følgende kikkert

  • AX Visio
  • EL 42 / EL 32
  • EL Range 42 / EL Range 32
  • NL Pure42 / NL Pure 32 / NL Pure 52
  • SLC 56
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support