Real Turmat Blåbær og vaniljemüsli med havregryn, fullkornsflak og eple er en frisk, søt og smakfull frokostrett. Opprinnelig laget for det norske forsvaret, men fungerer selvsagt for oss sivile som er på tur også. Denne frokosten tilberedes best med kaldt vann som er tilgjengelig stort sett over alt.
Blåbær og vaniljemüsli er en laktosefri müsli blanding med blåbær og vanilje. Litt søt og gir deg pangstart med energiboost fra morgenen av og en god metthetsfølelse. Kan tilberedes med kaldt eller varmt vann. Vegetar er den også.
Ingredienser
Müsli (havregryn (73%), fullkornsflak (sammalt hvete, sirup, salt) (17%), sukker, blåbær (blåbær, sukker, solsikkeolje) (5%), eplebiter (eple, sukker) (5%), salt, vanillin) (71%), tørrmelk (laktosefri), sukker.
Allergener
Gluten og melk
Vekt
Netto: 112 g
Brutto: 129 g
Ferdig tilberedt: 330 g
Holdbarhet
Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
Tilberedning
Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett vann (2,2 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 3 minutter.
Næringstabell
Energi (kJ) | 1589,9 | 2289,5 | 654 | |
Energi (kcal) | 380 | 547 | 156 | |
Fett (g) | 3,8 | 5,5 | 1,6 | 9 |
? Hvorav mettede fettsyrer (g) | 0,9 | 1,3 | 0,4 | |
Karbohydrater (g) | 65,3 | 94,0 | 26,9 | 72 |
? Hvorav sukkerarter (g) | 30,0 | 43 | 12,3 | |
Kostfiber (g) | 5,5 | 7,9 | 2,3 | |
Protein (g) | 17,2 | 24,8 | 7,1 | 19 |
Salt (g) | 0,3 | 0,4 | 0,1 | |
Vann (%) | Max 8 % | | | |