Work Sharp Ken Onion MK.2 Elite Den ultimate slipeløsningen Work Sharp Ken Onion MK.2 Elite Den ultimate slipeløsningen Work Sharp Ken Onion MK.2 Elite Den ultimate slipeløsningen Work Sharp Ken Onion MK.2 Elite Den ultimate slipeløsningen Work Sharp Ken Onion MK.2 Elite Den ultimate slipeløsningen Work Sharp Ken Onion MK.2 Elite Den ultimate slipeløsningen Work Sharp Ken Onion MK.2 Elite Den ultimate slipeløsningen Work Sharp Ken Onion MK.2 Elite Den ultimate slipeløsningen Work Sharp Ken Onion MK.2 Elite Den ultimate slipeløsningen Work Sharp Ken Onion MK.2 Elite Den ultimate slipeløsningen Work Sharp Ken Onion MK.2 Elite Den ultimate slipeløsningen Work Sharp Ken Onion MK.2 Elite Den ultimate slipeløsningen Work Sharp Ken Onion MK.2 Elite Den ultimate slipeløsningen Work Sharp Ken Onion MK.2 Elite Den ultimate slipeløsningen Work Sharp Ken Onion MK.2 Elite Den ultimate slipeløsningen Work Sharp Ken Onion MK.2 Elite Den ultimate slipeløsningen Work Sharp Ken Onion MK.2 Elite Den ultimate slipeløsningen Work Sharp Ken Onion MK.2 Elite Den ultimate slipeløsningen

Work Sharp Ken Onion MK.2 Elite

Den ultimate slipeløsningen

Varenr: 275983
4 998,-
-+
Forventet til lager 24.10.2024
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Den ultimate slipeløsningen for de som ønsker de skarpeste «eggene» og det høyeste nivået av presisjon og kontroll. Inkluderer to måter å slipe knivene på og et bredt utvalg av verktøy – slipekassetten med vinkelguide gir presis og repeterbar sliping på kniver og et bredt utvalg av verktøy, mens knivslipetilbehøret gir et bredere utvalg av vinkler og eggprofilkontroll for de som ønsker å ta skjerpingen til neste nivå. Sliper enhver kniv du eier med den eggen du ønsker, hver gang. Designet i samarbeid med knivmakerlegenden Ken Onion.

 

Elektronisk hastighetskontroll med LED-indikatorer leverer kraft med lav hastighet og høyt dreiemoment for presisjonsslipeoppgaver, mens høyhastighetsinnstillingen gir nødvendig kraft for tunge slipe- og slipeoppgaver på en lang rekke kniver og verktøy. 7 hastighetsinnstillinger med LED-indikatorer gir et bredt spekter av alternativer for oppgaven og gir en konsistent og repeterbar skjerpingsopplevelse.

 

Knivslipingsvinkelføringen gir 0,5° presisjonsklikkinnstillinger for enhver «eggvinkel» fra 15° til 30°. Vinkelføringeneer foret med mykt lær for å forhindre at bladet riper. «Edge Guide» for å støtte kniven ved sliping for å øke kontroll og presisjon, den kan utelukkes når du sliper små kniver eller verktøy.

 

Slipeanlegget som følger med har større 1" x 18" fleksible slipebånd, fullt justerbare «eggvinkler» fra 10° til 35° og tre konvekse eggprofilinnstillinger lar deg ta full kontroll over slipeopplevelsen din for å lage akkurat den eggen du vil ha på knivene dine, eller nesten hva som helst med en «egg». Fra kjøkkenkniver til utendørskniver til samlingen av foldekniver, dette tilbehøret vil øke slipeopplevelsen din for å skape de skarpeste eggene du noen gang har hatt på alle dine kniver.

 

Bytt raskt mellom slipeutstyr uten verktøy på kort tid, det er raskt og enkelt å få resultater på neste nivå på alle «egger». Fra å pusse opp eggen på favorittkniven din til spesialsliping på et morsomt prosjekt, leverer Ken Onion Elite toppen av slipeytelse og frihet. Designet i samarbeid med knivmakerlegenden Ken Onion.

 

Work Sharp er verdensledende innen knivslipingsteknologi og har vært en familieeid og slipefokusert virksomhet siden 1973. Denne sliperen ble designet, kalibrert og kvalitetssjekket i Ashland, Oregon og har 3 års garanti.

 

Nøkkelfunksjoner:

  • Ken Onion Edition Kniv- og Verktøysliper Mk.2™:
  • Fleksible slipebånd: 5 korninger inkludert for enhver slipeoppgave – P120, X65, X22, X4, 6000
  • Slipevinkelføring 15°-30° med 0,5° justering: Presisjon og konsistens på alle typer kniver.
  • 7-trinns motor: Lav hastighet og høyt dreiemoment for slipekontroll, og høy hastighet for slipekraft.
  • Elektronisk hastighetskontroll: LED-indikatorer gir jevn båndhastighet og repeterbare resultater.
  • Skinnfôrede slipeføringer: Beskytter bladene mot riper.
  • «Edge Guide»: Støtter bladet ved sliping helt til spissen.
  • Beltestrammer: Beltebytte raskt og enkelt.
  • Designet, kalibrert og kvalitetssjekket i Ashland Oregon.
  • 3 års garanti.
  • Slipeanlegg BGA Mk.2:
  • 1" x 18" fleksible slipebånd: Allsidighet for å slipe enhver kniv raskt. 5 korninger inkludert.
  • 10° til 35° Justerbare vinkler: Presisjonsskarphet og konsistens på enhver kniv.
  • 3 konvekse slipeinnstillinger: Justerbare konvekse kantprofiler for å lage akkurat den eggen du ønsker.
  • Vinkeljustering: Still inn presise og repeterbare vinkler fra 10° til 35° raskt ved å dreie på en skive
  • 90° slipeplate: Slip knivrygger eller omprofiler blader raskt uten problem.
  • Designet, kalibrert og kvalitetssjekket i Ashland Oregon
  • 3 års garanti.
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support