Øyo AS byr på en spesielt god kniv til filetering av fisk.
Den har et mykt og fleksibelt blad som gjør den lett å føre. Sort skaft i materialet Polyoxymethylen som tåler mye slitasje. For Øyo handler god stålkvalitet om balansen mellom hvor lenge kniven holder seg skarp og hvor lett den er å slipe opp igjen. Vi har derfor valgt å bruke 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Stålet er herdet til 55-57 hrc. Oppbevar knivene på magnet eller annet. Vask knivene med mild såpe, unngå oppvaskmaskin. Skarpe kniver gir matglede, slip derfor jevnlig med Øyo knivsliper.
Bladlengde 17,5 cm, totallengde 29,5 cm.
Om Øyo:
Brødrene Øyo på Geilo har laget verktøy, økser, kniver, kjøkkenutstyr og gaveartikler i over 130 år.
Kvalitet er grunnstenen i familiebedriften, og slik har det vært siden Knut Øyo startet historien i 1882.