Øyo byr på en tradisjonell og effektiv kokkekniv som ofte er de profesjonelle sitt valg og egner seg til både kjøtt, fisk og grønnsaker.
Denne kniven benevnes også som trancherkniv da den ofte brukes til å tranchere kjøtt med. Sort skaft i materialet Polyoxymethylen som tåler mye slitasje.
For Øyo handler god stålkvalitet om balansen mellom hvor lenge kniven holder seg skarp og hvor lett den er å slipe opp igjen. Vi har derfor valgt å bruke 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Stålet er herdet til 55-57 hrc.
Oppbevar knivene på magnet eller annet.
Vask knivene med mild såpe, unngå oppvaskmaskin.
Skarpe kniver gir matglede, slip derfor jevnlig med Øyo knivsliper.
Bladlengde 23 cm
Totallengde 35,5 cm
Om Øyo:
Brødrene Øyo på Geilo har laget verktøy, økser, kniver, kjøkkenutstyr og gaveartikler i over 130 år.
Kvalitet er grunnstenen i familiebedriften, og slik har det vært siden Knut Øyo startet historien i 1882.