Härkila Retrieve Lady jakke Warm olive 46 Härkila Retrieve Lady jakke Warm olive 46 Härkila Retrieve Lady jakke Warm olive 46 Härkila Retrieve Lady jakke Warm olive 46 Härkila Retrieve Lady jakke Warm olive 46 Härkila Retrieve Lady jakke Warm olive 46 Härkila Retrieve Lady jakke Warm olive 46 Härkila Retrieve Lady jakke Warm olive 46

Härkila Retrieve Lady jakke Warm olive

46

Varenr: 244955
4 999,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Retrieve Lady-jakken er en stilren og slitesterk jakke som egner seg for fellesjakt, fuglejakt og hundeførere.


Jakken har et lett fôr og en vind- og vanntett HWS-membran. I tillegg har den en rekke funksjoner som er praktiske på haglejakt i omskiftelig vær.

Retrieve Lady-jakken har et tradisjonelt snitt med passform tilpasset dame og er laget i en slitesterk bomullsblanding. Den har et klassisk rutete fôr, og innvendig er jakken isolert med lett, hurtigtørkende og fuktighetstransporterende Thermo Poly Shield™-materiale. Jakken har i tillegg en vind- og vanntett HWS-membran (Härkila Weather System). Retrieve Lady-jakken har høy krage med kordfløyelsfôr og en skjult vanntett hette som enkelt kan brettes ut og legges på plass igjen når været skifter. I tillegg har jakken en radiolomme med glidelås og skjult antenneuttak på venstre side av brystet, en stor viltlomme bak på ryggen og to romslige forlommer med trykknapplukking, hurtigladingsfunksjon og dreneringshull i bunnen. Over forlommene er det håndvarmerlommer med trykknapplukking, og innvendig er det en innerlomme med borrelåslukking. Retrieve Lady-jakken har regulerbare mansjetter og stormmansjetter og regulering i livet og nederst. En toveisglidelås er skjult bak en stormklaff med trykknapper og magnetlukking. I høyre lomme er det en hvit plate til bruk ved dirigering av hunder.

 

 


  
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support