656577 656577

FutureFly Flatbraid Fl. Orange

Flatt flettet syntetisk fluemateriale

Varenr: 266689
39,-Kampanjepris
55,-Ordinær pris
FargevariantFl. Orange
Vis varianter som liste
-+
10 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

FutureFly Flatbraid er et materiale som fluebindere bruker for å legge til farge, tekstur og flash i fluer de binder. Flatbraid er et flatt, flettet syntetisk materiale. Det finnes i en rekke forskjellige farger og bredder, noe som gjør det svært allsidig.

 

Her er noen av de vanligste bruksområdene for Flatbraid innen fluebinding

  • Kroppsmateriale: Flatbraid er populært for å lage kroppen på mange forskjellige typer fluer. Det gir en jevn, skinnende overflate som etterligner skinnende hud av insekter og fisk. Det kan også gi en illusjon av dybde og bevegelse i vannet når flua svømmer.
  • Ribbing: Flatbraid kan brukes som ribbing på fluer for å gi dem ekstra struktur og styrke. Ribbingen bidrar til å skape en segmentert effekt på kroppen av flua, som etterligner det naturlige utseendet på mange insekter.
  • Tagger og haler: Flatbraid kan også brukes for å lage tagger og haler på fluer. Det kan legge til en lysende, flashende effekt som er effektiv for å tiltrekke fisk.
  • Hodet på fluer: Noen fluebindere bruker Flatbraid for å lage hodet på fluer. Det gir et pent, ryddig og ofte skinnende utseende som kan være svært tiltrekkende for fisk.
  • Som en del av vingematerialet: For noen fluer, som for eksempel streamere, kan Flatbraid bli brukt som en del av vingematerialet for å legge til litt ekstra flash og tiltrekning.
  • Krage eller skjørt på streamere eller saltvannsfluer: Flatbraid kan også brukes for å lage en kollapsende krage eller et skjørt på streamere og saltvannsfluer, noe som gir fluen en større silhuett og bevegelse i vannet.

 

Flatbraid er et svært allsidig materiale som kan brukes på mange forskjellige måter i fluebinding. Dens skinnende, reflekterende egenskaper gjør det til et effektivt materiale for å etterligne mange forskjellige typer naturlige byttedyr, noe som gjør det til et populært valg blant mange fluebindere. På spolen er det 3 meter.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support