Espegard Grillplate 70 Vendbar grillplate i støpegods Espegard Grillplate 70 Vendbar grillplate i støpegods Espegard Grillplate 70 Vendbar grillplate i støpegods Espegard Grillplate 70 Vendbar grillplate i støpegods

Espegard Grillplate 70

Vendbar grillplate i støpegods

Varenr: 244764
1 989,-Kampanjepris
2 490,-Ordinær pris
-+
6 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Funksjonell grillplate med 4 ulike stekeflater


Funksjonell grillplate i 4 mm rustfritt stål. Plata har fire ulike steikeflater og kan brukes over Bålfat 70 eller Bålpanne 70. Grillplata kommer i to deler og bør settes inn med et lag matolje før den tas i bruk.

  • Diameter: 73 cm
  • Vekt: 10,3kg

    Før grilling bør plata settes godt inn med olje. Det vil skape et bedre slipp-belegg for maten. Slik gjør du:

  • Fyr opp bål med småkløyvd ved. La det bli god varme i bålet, slik at du får mye glør.
  • Legg grillplata på bålfatet/bålpanna. Bruk bålhansker så slipper du å risikere å bli brent.
  • Smør et tynt lag olje (matolje som tåler høy varme) over plata slik at det dekker hele grillflaten.
  • Varm opp grillplata til oljen begynner å ryke. At plata får en brunlig farge er et godt tegn på at den er klar for bruk.
  • For å skape et enda bedre slipp-belegg kan prosessen gjentas flere ganger.
    TIPS
  • Vær raus med oljen under matlagingen slik at maten ikke brenner fast.
  • Legg på tørr, småkløyvd ved underveis, for å få jevn varme under hele grillingen.
  • Etter bruk renses platen fri for matrester. Smør gjerne platen inn med et tynt lag olje til slutt.
  • Unngå å vaske plata med såpe så langt som mulig. Dette fjerner det naturlige fettlaget den er satt inn med.
  • Grillplaten vil kunne endres noe i fasong når det blir varmt. Dette er en naturlig endring som følge av varmen fra bålet.

  • Kundeanmeldelser
    Spørsmål & svar
    Support