Espegard Popcorngryte Popcorn i det fri!

Espegard Popcorngryte

Popcorn i det fri!

Varenr: 211878
639,-Kampanjepris
749,-Ordinær pris
-+
15 stk på nettlager
  • 4Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Espegard Popcorngryte er en spesialdesignet perforert kjele for popcorn. Et høydepunkt både for alle barn og de voksne rundt bålet. Overrask bursdagspartyet med å poppe popcorn i det fri!

 

Popcorn i det fri! En høydare for barna rundt bålet. I rustfritt stål.

 

Med lokk og håndtak for oppheng over bål. I syrefast stål.

 

Før førstegangs bruk

Før du fyrer i gang popcorngryta er det viktig å vaske den med mildt såpevann. Skyll den godt med varmt vann før den tørkes.

 

Bruk

Fyr opp bålpanna. Bruk småkløyvd ved. Når flammene er passe små eller du har fått mye glør henger du popcorngryta i kjettingen over bålpanna. Så er det bare å vente til gryta er medium varm – du er klar for poppefest!



 

Slik popper du poppcorn

  1. Hell olje som tåler høy varme i gryta. Bruk så mye at du dekker bunn.
  2. Pass på at gryta ikke blir for varm. Da er det veldig lett å svi popcornene. Brente popcorn smaker ikke veldig godt.
  3. Hell et par popcorn i gryta. Når de popper vet du at gryta er varm nok.
  4. Ha alle popcornene i gryta og rør rundt slik at alle får et oljelag på seg. Legg på lokket og vent i noen minutter til showet er i gang. Pass hele tiden på at flammene ikke stikker over gryta. Da kan oljen antenne og det vil vi jo ikke.
  5. Underveis er det viktig å riste på gryta, så alle popcornene popper.
  6. Når underholdningen er over tar du gryta vekk fra varmen, salter og serverer.

 

Popcorn serveringstips!

Salt sjokolade bonanza

  1. Brekk opp en plate kokesjokolade (eller mørk) og smelt den i vannbad, samtidig som popcornene poppes.
  2. Hell de ferdige popcornene over på et brett dekket med bakepapir.
  3. Drypp sjokoladen over og strø over med litt Maldonsalt eller annet flaksalt.
  4. Sett brettet i kjøleskapet så sjokoladen stivner helt.
  5. Etterpå tømmer du popcornene over i en skål og serverer.

 

Det smaker himmelsk godt med kombinasjonen popcorn og sjokolade!

 

Karamellsjokk

  1. Lag popcornene og hell dem over i en bolle. Salt popcornene. Så lager du karamellen:
  2. Fyll 1 dl vann og 200 gram sukker i en kjele, som settes på middels varme.
  3. Kok sukkeret uten å røre i det.
  4. Når sukkeret er i ferd med å få en fin karamellfarge drar du kjelen av platen og tilsetter smør.
  5. Rør til du får en glatt masse.
  6. Hell karamellen over popcornene og rør godt.
  7. Ta popcornene utover på et brett dekket med bakepapir og la det stivne.
  8. Brekk dem opp i biter og servér! Nam nam!

 

Etterpå må du for all del huske å pusse hver eneste tann, for dette er skikkelog karamellsjokk med verdens beste popcorn!


 

Etter bruk og nødvendig vedlikehold

Etter popping er det smart å tørke ut restene av olje og mat med et tørkepapir. Gryta vaskes med varmt såpevann og lufttørkes etter skylling. For å holde den ren anbefaler vi likevel å oppbevare den tørt og støvfritt mellom hver bruk.


Smart tips!

Det er alltid kjedelig med popcorn som ikke popper slik de skal. Legger du popcornene i en bolle eller et glass med vann i 10-15 minutter før du skal lage dem, slipper du å risikere popcorn med harde kjerner. Det er nemlig vanninnholdet som gjør at maiskornene popper.


 

Størrelser og mål

Volum: 10 L.

Vekt: 2.5 kg.

Høyde: 20 cm

Diameter: 27 cm

 

Historien om Espegard

Historien om Espegard starter ute i skogen på midten av 80-tallet i Hallingdal. Med utgangspunkt i en lidenskap for hogstarbeid, så vi behovet for å gjøre produksjonen av ved mer effektiv. Først ut ble Espegardsekken. Unik kvalitet gjorde det til at den spredte seg med rekordfart i markedet, og medvind skapte rom for ytterligere produktutvikling. 

 

I dag har Espegard alt som trengs for håndtering av ved, og vi er ledende på vedemballasje i Norden.


Espegard er en bedrift som bruker mye tid ute i naturen. Her tester vi våre produkter i sitt rette element og får inspirasjon til nye ideer. Sånn som tretjæra. Lukten av ei solvarm Hallingstue satt oss på tanken om starte opp med dette tradisjonsrike produktet. Med en historie som strekker seg tilbake til Vikingtiden, er vi nå med på å ta tjæra videre inn i vår tid.


Skogen er stor og byr på mange muligheter. 35 år med fokus på kvalitet har etter hvert gitt god erfaring, og vi strekker oss hele tiden fremover i forhold til produktutvikling og forbedring. Vårt mål er å legge til rette for mer tid ute, enten det er snakk om arbeideren, familien eller friluftsentusiasten.

Kvalitet på produktene

Espegard lager produkter med utgangspunkt i den norske naturen gjennom fire årstider. Designet og kvaliteten er utviklet med tanke på å tåle all slags vær. Vi opererer ikke i lettvekterklassen, men har fokus på robuste materialer som vil følge deg i friluftslivet gjennom mange år.


Alle produktene til Espegard er laget for å være ute, og naturen er på den måten vår viktigste forsøksperson.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support