Work Sharp Ken Onion MK.2 Slip knivene som en profesjonell Work Sharp Ken Onion MK.2 Slip knivene som en profesjonell Work Sharp Ken Onion MK.2 Slip knivene som en profesjonell Work Sharp Ken Onion MK.2 Slip knivene som en profesjonell Work Sharp Ken Onion MK.2 Slip knivene som en profesjonell Work Sharp Ken Onion MK.2 Slip knivene som en profesjonell Work Sharp Ken Onion MK.2 Slip knivene som en profesjonell Work Sharp Ken Onion MK.2 Slip knivene som en profesjonell Work Sharp Ken Onion MK.2 Slip knivene som en profesjonell Work Sharp Ken Onion MK.2 Slip knivene som en profesjonell Work Sharp Ken Onion MK.2 Slip knivene som en profesjonell Work Sharp Ken Onion MK.2 Slip knivene som en profesjonell Work Sharp Ken Onion MK.2 Slip knivene som en profesjonell Work Sharp Ken Onion MK.2 Slip knivene som en profesjonell

Work Sharp Ken Onion MK.2

Slip knivene som en profesjonell

Varenr: 275982
3 499,-
-+
Forventet til lager 24.10.2024
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Slip knivene som en profesjonell. Ken Onion Edition Kniv- og verktøysliper Mk.2™ bruker fleksible slipebånd, presisjonsslipeføringer og elektronisk hastighetskontroll for å lage et raskt og brukervennlig slipesystem som gir samme resultat hver gang du skjerper. Designet i samarbeid med knivmakerlegenden Ken Onion.

 

Knivslipingsvinkelføringen gir 0,5° presisjonsklikkinnstillinger for enhver «eggvinkel» fra 15° til 30°. Vinkelføringeneer foret med mykt lær for å forhindre at bladet riper. «Edge Guide» for å støtte kniven ved sliping for å øke kontroll og presisjon, den kan utelukkes når du sliper små kniver eller verktøy.

 

Elektronisk hastighetskontroll med LED-indikatorer leverer kraft med lav hastighet og høyt dreiemoment for presisjonsslipeoppgaver, mens høyhastighetsinnstillingen gir nødvendig kraft for tunge slipe- og slipeoppgaver på en lang rekke kniver og verktøy. 7 hastighetsinnstillinger med LED-indikatorer gir et bredt spekter av alternativer for oppgaven og gir en konsistent og repeterbar skjerpingsopplevelse.

 

Fleksibel slipebåndteknologi brukes av knivprodusenter og knivmakere for å lage og slipe kniver. Nå kan du ha den samme teknologien hjemme for å slipe kniver og verktøy. Inkluderer 5 korninger slipebånd for å utføre alle slipeoppgaver fra å reparere skadede «egger» til å lage en utrolig skarp høypolert egg. Slipebåndene som leveres av Norton®-, holder lenge og lar deg kontrollere mengden materiale som fjernes.

 

Work Sharp er verdensledende innen knivslipingsteknologi og har vært en familieeid og slipefokusert virksomhet siden 1973. Denne sliperen ble designet, kalibrert og kvalitetssjekket i Ashland, Oregon og har 3 års garanti.

 

Nøkkelfunksjoner:

  • Fleksible slipebånd: 5 korninger inkludert for enhver slipeoppgave – P120, X65, X22, X4, 6000
  • Slipevinkelføring 15°-30° med 0,5° justering: Presisjon og konsistens på alle typer kniver.
  • 7-trinns motor: Lav hastighet og høyt dreiemoment for slipekontroll, og høy hastighet for slipekraft.
  • Elektronisk hastighetskontroll: LED-indikatorer gir jevn båndhastighet og repeterbare resultater.
  • Skinnfôrede slipeføringer: Beskytter bladene mot riper.
  • «Edge Guide»: Støtter bladet ved sliping helt til spissen.
  • Beltestrammer: Beltebytte raskt og enkelt.
  • Designet, kalibrert, kvalitetssjekket i Ashland Oregon.
  • 3 års garanti.
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support