Tre Spade Atacama Pro 220/50 Fantastisk dehydrator og mattørker Tre Spade Atacama Pro 220/50 Fantastisk dehydrator og mattørker

Tre Spade Atacama Pro 220/50

Fantastisk dehydrator og mattørker

Varenr: 211799
2 750,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Tre Spade Tørker Atacama Pro 220/50 er en fantastisk dehydrator og mattørker fra Tre Spade. Original design, italiensk kvalitet og ekstremt praktisk i bruk for naturlig dehydrering / tørking av enhver form for mat: frukt, grønnsaker, sopp, urter, kjøtt og mye annet spennende.

Atacama Pro: Lakkert stål og plastbrett

 

  • Naturlig prosess, bare varm luft, ingen kjemikalier eller mekaniske prosesser
  • Krever ingen spesielle kunnskaper og kan enkelt brukes hjemme, gjerne sammen med barn
  • Stimulerer kreativiteten på kjøkkenet, som kan føre til nye ideer og oppskrifter
  • en praktisk måte å bevare og konsumere mat uten at noe går til spille
  • Lavt strømforbruk og sikrer langvarig bruk av en enkelt prosess

 

Her er det nesten bare fantasien som stopper deg. Perfekt for profesjonelle kjøkken, entusiastiske matelskere, selvdyrkere som vil ta godt vare på unike råvarer eller preppere som vil være godt forberedt på situasjoner med dårlig tilgang.

 

Atacama fra Tre Spade tilbyr et bredt spekter av løsninger kombinert med enestående funksjoner: kompakt, soliditet og det spesielle horisontale luftgjennomstrømnings-systemet som alltid sikrer en jevn og effektiv dehydrering / tørking.

 

Spesifikasjoner

  • Vekt: 5,5 kg
  • Dimensjoner: 27 x 26 x 50 cm
  • Struktur i malt stål (rød) og forsterket nylon
  • 6 tørke / dehydreringsbrett i matkvalitet ABS (25 x 36 cm
  • Total tørke / dehydrerende overflate: 5,500 cm2

 

Hva er tørking og dehydrering av mat?

Tørking, eller dehydrering, er en gammel og naturlig måte å forlenge oppbevaring av mat og samtidig opprettholde autentisk smak.

 

Fjernes vann og fukt fra mat reduserer faktisk veksten av mikroorganismer og bevarer de gode egenskapene til frukt, grønnsaker, urter, sopp, pasta, fisk og kjøtt over en lengre periode.

 

Den mest effektive måten for riktig tørking / dehydrering er å eksponere mat til ventilert varmluft, hvilken hastighet og temperatur må tilpasses den maten som skal behandles. Atacama tillater en kontrollert tørkeprosess / dehydreringsprosess i henhold til type mat.

 

Perfekt til å lage tørkede epleringer med kanel, ramsløksalt, tørke urter og lage beef jerkey - Alt kan tørkes!

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support