Premium snabb med smak av villmarken er en mild spekepølse som er likt av de aller fleste. Den er laget på en tradisjonsrik resept som bruker førsteklasses stofe og svinekjøtt. Smakstilsatt med en god krydderblanding som tar det rett ut i villmarken og leirbålet.
Per’s Kjøkken AS ble i sin tid startet med formål om å produsere spekepløse snabber. Sortimentet har utviklet seg med årene. I dag produseres det et bredt spekematsortiment som dekker de fleste behov.
Per’s Kjøkken har en unik kultur for spekemat og de diplomfagutdannede pølsemakerne legger sin stolthet i å få frem de beste produktene som markedet kan by på. Produkter fra Per’s Kjøkken har fått en rekke NM titler og medaljer opp gjennom årene.
Saltinnhold
Per’s Kjøkken sine produkter har et saltinnhold som tilfredsstiller anbefalingene i «Salt og Saltparnerskapsavtalen». Produktene er uten allergener og teksten «kan inneholde spor av» er fjernet på alle deklarasjoner.
Vekt
260 gram
Ingredienser
Til 100 g vare er det anvendt 143 g kjøttråvarer (storfekjøtt, svinekjøtt, spekk, storfe hjertekjøtt, svinetunger, fårekjøtt), salt, einebær, sjampinjong, druesukker, krydder, krydderekstrakter, hydrolysert vegetabilsk protein, aroma, startkultur, konserveringsmiddel (E250), antioksidant(E301) Røkt med bøkeflis.
Næringsinnhold
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1997kJ /482 kcal, Fett:43,2 g, hvorav mettede fettsyrer:17,5 g, Karbohydrater:1,3 g, hvorav sukkerarter:1 g, Protein:22,1 g, Salt:5,5 g.
Om Per’s Kjøkken AS
Per’s Kjøkken AS ble etablert i 1961 av Per Sørensen. I dag er det 2. generasjon ved Tore Sørensen som leder firmaet i Sandefjord.
Per’s Kjøkken sin målsetning er å være blant de beste innen de produktsegmentene de produserer. De ser betydningen av fagkunnskap og har medarbeidere med ulik bakgrunn og bred kompetanse for å være blant Norges ledende kjøttforedlingsbedrifter.