Øyo Opal kokkekniv er både skarp og vakker i designet, ikke minst gjelder det bladet i damask.
Designet er inspirert av våre norske, vakre fjell og bekker. Kniven ligger godt i hånden og balansen er fin. Øyo har utstyrt denne kniven med en solid slire i lær, noe som gjør at den passer like godt inne på kjøkkenet samt at Opal umiddelbart gjør at det blir en kniv du tar med deg på tur uten å være redd for at den skal bli ødelagt.
Om du skal kokkelere inne i en hytte eller ute i naturen, kniven er beskyttet av sliren. Den har også en praktisk hempe på tuppen, slik at du kan henge den fra deg på en knagg eller gren ved utekjøkkenet.
Denne kokkekniven er ofte de profesjonelle sitt valg og egner seg godt til både kjøtt, fisk og grønnsaker. Kniven benevnes også som en trancherkniv.
Knivbladet i damask er bygget opp rundt en kjerne av VG-10 stål med hele 66 lag stål med 431 og 304 stål. VG-10 stålets hardhet gjør at knivens slip får en skarphet som vil gi deg en helt spesiell følelse når du lager mat.
Størrelse
Bladlengde 19,5 cm
Totallengde 30 cm.
Om Øyo
Brødrene Øyo på Geilo har laget verktøy, økser, kniver, kjøkkenutstyr og gaveartikler i over 130 år. Kvalitet er grunnstenen i familiebedriften, og slik har det vært siden Knut Øyo startet historien i 1882.